Skip to content Skip to footer

МИЛЕНИУМ РЕЗИДЕНС

е перфектно позициониран, в един от най-популярните и големи столични квартали ж.к. „Люлин“, в най-модерната му и атрактивна част – микрорайон „Люлин 6“, върху ъгловия имот на булевард „Джавахарлал Неру” и ул.605.

Сградата е ъглова и е разположена на изключително комуникативно и престижно място срещу плажа в парка на „Люлин Център“. Непосредствено пред имота са разположени спирка на тролейбус № 7 и автобуси № 111 и 310 , хипермаркет Фантастико и бизнес център „Силвър сити”. 

В непосредствена близост са ситуирани четири клона на банки, множество разнообразни магазини и ателиета за услуги, а само на около 450м се намират метростанция „Люлин“ с линии М1 и М4, магазини Била и Технополис.


Описание

Районът е с отлично изградена инфраструктура, позволяваща бърз и удобен достъп в централните части на квартала, централния парк на ж.к. Люлин както и Районната администрация, пазар Люлин, детски градини и СО училище. Посредством големите градски булеварди „Джавахарлал Неру“ и „Панчо Владигеров”, до всички по важни институции и търговски части в идеалния център на ж.к. Люлин се стига за около 10 – 15 минути пешеходно отстояние, а с автомобил за 10 – 15 минути до центъра на гр. София.

„Люлин 6 и Люлин център“ предлагат широка палитра от търговски услуги и удобства, спортни центрове, места за отдих, тренировки и забавления само на няколко крачки разстояние. В близост се намират спортен комплекс „Сиконко”, плувен басейн, боулинг зала, училища и детски градини. В непосредствена близост – 400м е болница ДЦК „СОФИЯМЕД”.

 

Сградата е благоприятно позиционирана, с много добра гледка срещу озеленената част от парка и плажа на ж.к. Люлин, която никога няма да бъде застроена, и в противоположната посока с панорама срещу планината Витоша.

Карта на района

Връзка с нас